Kaspersky Password Managerin suojaamien tietojen tyypit

Voit lisätä useita erilaisia merkintöjä Kaspersky Password Manageriin ja järjestää merkintäsi siirtämällä ne kansioihin.

Verkkosivusto, sovellus ja muut tilit

Tili on kirjautumistunnuksen ja salasanan yhdistelmä, joka vaaditaan käyttäjän todentamiseksi verkkosivustossa sovelluksessa.

Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat verkkosivuston tiedot:

Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat sovelluksen tiedot:

Muu-tilityyppi on yleispätevä tilityyppi. Tänne voit tallentaa kaikenlaiset tärkeät koodit tai salasanat, esimerkiksi Wi-Fi-salasanan tai ovikoodin. Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat verkkosivuston tiedot:

Verkkosivustotilit, sovellustilit ja muut tilit tallennetaan erikseen niiden käytön nopeuttamiseksi.

Pankkikortit

Voit lisätä pankkikortin numeroita, muita tietoja, PIN-koodeja ja kortin myöntäjän tukiyhteystietoja Kaspersky Password Manageriin.

Osoitteet

Voit tallentaa osoitteet, nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot osoitemerkintöihin.

Asiakirjat

Voit tallentaa tärkeät asiakirjat (esimerkiksi skannatut passit/henkilöpaperit ja PDF-tiedostot) Kaspersky Password Manageriin pitääksesi ne turvassa ja aina helposti saatavilla.

Muistiinpanot

Voit tallentaa mitä tahansa tekstimuotoista tietoa käyttämällä muistiinpanoja.

Muistiinpanot ovat salattuja, ja ne tallennetaan samalla tavalla kuin muut tietotyypit.

Voit käyttää leikepöytää kopioidaksesi ja liittääksesi muistiinpanon tekstin verkkosivuun tai sovellukseen.

Todennustoiminto

Voit lisätä kaksivaiheisella todennuksella suojatun tilin määritysavaimen tai QR-koodin avulla ja luoda kertakäyttöisiä salasanoja nopeaa ja turvallista sisäänkirjautumista varten.

Kaspersky Password Manager tallentaa kaksivaiheisella todennuksella suojattujen tilien osalta merkintään seuraavat tiedot: